Lajme per Qytetin

Bashkia Krujë : Kalaja e Krujës, destinacioni më i madh turistik në Shqipëri.

“Nëse nuk ke vizituar Krujën,nuk ke vizituar Shqipërinë. 57.710 vizitorë janar-korrik 2018.  2.5 herë më shumë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar. Dhe jemi vetëm në mes të sezonit turistik”, bën me dije muzeu. Muzeu kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Ndërkohë, në Kalaja e Krujës është vizituar mbi 130.000 turistë, në 7 muajt e […]

Lexo te gjitha postimet