Në kuadër të 550-vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit Skënderbeut,
Ansamblin Kombëtar të Këngëve dhe Valleve do të performojë në ambjentet e
Muzeut Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu në orën 12:00.
Muzeun sot do ta vizitojnë edhe një grup Arbëreshësh.

Aktivitetet në këtë ditë do shoqërohen me Ekspozita, performancë nga grupi
“Pleqtë e Krujës”, pjesë të përgatitura nga QKF Krujë, dhe konkurse në kuadër të
programit “Edukim Përmes Kulturës” nga Gjimnazi Skënderbeu,Krujë.

Vizitat në Muzen Historik dhe Etnografik do vazhdojnë gjatë gjithë ditës me orare
të zgjatura (hyrja e lire ) dhe do shpërndahen materiale promocionale enkas për
këtë ditë.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>