Falë një investimi të Bashkisë,blloku numër 5 në Njësinë Administrative Fushë Krujë është rehabilituar falë asfaltimit të rrugës, kanalizimin e ujrave të shiut, zgjerimin e saj në disa pjesë, e ku për pak ditë do jetë e ndriçuar.

Ky projekt është në vazhdën e investimeve që Bashkia Krujë po ndërmerr për të rehabilituar zonat e banuara dhe rrugët nëpër lagjjet e Njësive Administrative, si angazhim drejt premtimit se në Krujë do investohet brenda një mandati, sa 25 vite të marra së bashku. Për bashkinë Krujë, ky është projekti i 26-të që prej zgjedhjes së Artur Bushit si Kryetar i Bashkisë Krujë.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>