10

Falë një investimi prej 3.9 milion lekë nga Ministria e Zhvillimit Urban, në qytetin e Krujës ka nisur prej 9 muajsh zbatimi i projektit që i jep tjetër “fytyrë” urbane dhe turistike qytetit. Projekti parashikon investimin në qendrën e qytetit duke e kthyer në një zone pedonale, duke ndërthurur elementet si guri i zonës së Krujës, hekurit dhe zgjeruar akoma më shumë qendrën e qytetit. Pjesë e projektit është edhe ndërtimi i një parkimi nëntokësor, në zonën e njohur ndyshe si ish- parku i autobusëve. Gjithashtu zgjerimi i rrugëve hyrëse të qytetit, me ndriçim të ri, trotuare dhe asfaltim të segmentit nga nënstacioni elektrik deri në qendrën e qytetit.

Kjo sipas Kryetarit të Bashkisë Krujë, ky investim sjell Krujën që duam, në traditën që ka, duke ofruar një standart siç e meriton, mikpritje dhe sigurie për 300 mijë turistët.

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>