Bashkia Krujë në gatishmëri maksimale ndaj situatës së vështirë të kushteve klimaterike!

Ju lutemi të gjithë qytetarëve të evitojnë udhëtimet dhe daljet jo të nevojëshme!

Për çdo rast ju lutem raportoni në numërat:

Bashkia Krujë 0511 2 21 70

Emergjencat 112
Policia 129
Zjarrëfiksja 128 (0511 2 26 18)
Urgjenca/ Spitali 127 (0511 2 31 28)

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>