Shkolla 9 vjeçare Arbëria në fshatin Halilaj të Krujës ka një pamje të re dhe infrastrukturë të brendshme

për të gjithë nxënësit që do mësojnë aty. Institucioni është shndërruar nga një shkollë pa dyer e dritare në
një godinë model që pret vetëm nxënësit për të nisur një proçes të suksesshëm arsimor.
Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Arbëria” në fshatin Halil të Fushë Krujës do të gjejnë institucionin e tyre
arsimor të transformuar kur të kthehen në shtator.
Investimi prej 6500 eurosh nga donatorë austriake që operojnë përmes Adra Albania në Shqipëri ka
ndryshuar krejt pamjen dhe infrastrukturën e brendshme të shkollës.
Ish-drejtori i Adra në Austri, Walter Macher, ka arritur të thithë donacione nga kompani të huaja dhe
organizatat humanitare për të ndërtuar shkollën e amortizuar në Shqipëri.
Falë këtij bashkëpunimi, kjo shkollë u arrit të rikonstruktohej në një kohë rekord, për fëmijët e kësaj zone.
Bashkia Krujë shpreh mirënjohjen ndaj ADRA Albania dhe veçanërisht ndaj Z. Walter Macher për
kontributin e mbledhur e për të siguruar kushtet e domosdoshme për një edukim sa më cilësor

Comments (1)

 • small notebook blank pages

  I do believe every one of the ideas you might have offered in your post.
  They can be really convincing and may certainly work.
  Nonetheless, the posts are too short for starters. Could you please extend them
  a little bit from subsequent time? Thanks for your post.

  Here is my website; small notebook blank pages

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>