Konstituohet Këshilli Bashkiak i Krujës, Artur Bushi betohet për herë të dytë. U zhvillua mbledhja e parë e këshillit për bashkinë e Krujës, ku Artur Bushi u betua për një mandat të dytë si kryebashkiak i Krujës.

Të pranishëm ishin deputetët Gjermeni dhe Rraja, Prefekti i Qarkut Durrës dhe qytetar të shumtë. Këshilli Bashkiak Krujë ka 31 anëtarë, ku 23 janë nga Partia Socialiste e Shqipërisë! “Kryefjala do jetë puna edhe në mandatin e dytë si Kryetar Bashkie, ku do vijojmë me pjesën e dytë të transformimit të Krujës”, u shpreh Z. Bushi.

Ndërkohë, Znj. Besa Sheta është zgjedhur si Kryetare e Këshillit Bashkiak Krujë.