Sektori i Bordit të Kullimit dhe Ujitjes,  Besnik Jakimi,  kontakt : 068 38 68 325,  (Kliko ketu per vendodhjen)

Stacioni i M.Z.SH, (Zjarrfikësja),  Altin Shullazi,  kontakt:  069 85 55 200  (Kliko ketu per vendodhjen)

Sektori i Shërbimit të Rrugëve Rurale,  Artan Gjergji,  kontakt : 068 83 83 111  (Kliko ketu per vendodhjen)

Sektori i Administrimit të Pyjeve,  Dritan Përgjegji,  kontakt: 068 51 36 132  (Kliko ketu per vendodhjen)

Policia Bashkiake,  Petrit Thana,  kontakt : 068 36 66 602  (Kliko ketu per vendodhjen)

Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Krujë,  Ledio Cela,  kontakt  :  068 20 66 988  (Kliko ketu per vendodhjen)

Qendra Kulturore e Fëmijëve, Sabrina Luzati,  kontakt: 069 95 93 164  (Kliko ketu per vendodhjen)