ilir lociphoto

Ilir Loci ka lindur më 10.10.1969 në Fushë Krujë, vend ku është arsimuar dhe  po
punon më së miri për qytetin e tij, duke ushtruar një sërë funksionesh publike dhe marrë
inciativa sipërmarrëse me impakt social tek bashkë-qytetarët.
Pasi mbaroi shkollën e mesme “Shote Galica” Fushë Krujë, ai nisi trajnimet në
shkollën për nënoficer, dhe më vonë filloi studimet universitare në
Fakultetin e Drejtësisë. Me mundësitë e dhëna me liberalizimin e tregut, Z. Loci merr
inciativa si sipërmarrës prej vitit 1995 e deri më sot, duke e bërë një nga njerëzit më të
suksesshëm në rrethin e Krujës. Për tre vite 1997-2000 ka punuar si Drejtor Marketingu
i një prej fabrikave më të medha në Shqipëri, si Fabrika e Cimentos në Fushë Krujë.
Angazhohet në Partinë Socialiste prej vitit 1992, duke qenë një nga figurat kryesore
menaxhuese të kësaj partie në Fushë Krujë dhe nga viti 2015-2017, drejtori partinë në
dy nga fitoret më të thella që PS arrit në zgjedhjet e vitit 2015 dhe ato të vitit 2017 si
Kryetari i Partisë Socialiste. Si funksionar publik është emëruar si Adminstrator i Njësisë
Administrative Fushë Krujë 2015-2016 dhe Nën/Kryetar i Bashkisë Krujë nga data
03.07.2017.
Si nënkryetar i bashkisë Krujë, ka në fokus implementimin e modeleve, One Stop Shop
në këtë bashki, zhvillimin e turizmit si baza ekonomike e bashkisë dhe përmirësimin e
infrastrukturës rrugore.

Ilir Loci Cv

7BDCA33F-A4BB-489A-A4AF-779445B5A89A