• 02/04/2016
  • 10:30

Dita Boterore e Autizmit, Bashkia Kruje dhe OJF organizojne aktivitetin “Me perqafo mua” mes femijeve te Qendres Kulturore dhe Kopshteve ku jane femijet autik.