• 21/03/2017
  • 09:00

Diten Boterore te Sindromes Dawn , Bashkia Kruje dhe Shendeti Publik organizon fushaten “Jemi Nje” mes qytetaresh, punonjes se Bashkise Kruje dhe femijeve me Sindrome Dawn.