• 02/04/2017
  • 09:00

Dita Boterore e Autizmit, Bashkia Kruje dhe OJF organizojne aktivitetin “Me perqafo mua” mes femijeve te Qendres Kulturore dhe Kopshteve ku jane femijet autik.