• 25/12/2017
  • 09:00

Fushate bamiresie nga Punonjesit e Bashkise Kruje, organizatat humanitare, qytetar te ndryshem, biznese te zones dhurojne ushqime, rroba, lodra per festat e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri.