• 20/05/2017
  • 09:00

Dita Ndërkombetare e Jetimëve,

(Nxënësit dhe studentët e akademisë së arteve nga qyteti i Krujës,) Të ftuar fëmijët jetim dhe drejtuesit e Institucioneve Shtetërore dhe përfaqësues të biznesit lokal)