GËZUAR PASHKËT ??

Në festën që na kujton ngadhënjimin e jetës dhe që frymëzon besim e shpresë, për ditë më të mira!

Është e dita e përjetësisë, dita e besimit në Zot dhe besimit te vetvetja ??