bicikletatBike Club Tirana me mbështetjen e Bashkia Krujë,  Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizojnë Raundin e II të Kampionatit Kombëtar “Crosscountry 2018”.
Starti i garës do të jetë i përbashkët nga kalaja e Krujës në orën 11:30 për të përfunduar në Tiranë, në urën e Brarit. Numri i pjesëmarrësve është i limituar max. 50 persona.

Për më shumë informacion: http://bikeclubtirana.org/xc-1.html