BANER PRILL 2018

            NË KUADRIN E  VITIT MBAREKOMBETAR TE SKENDERBEUT

                                         PROGRAMI

                   KOLONIA E PIKTOREVE NE KRUJË

      29 Mars – 2 Prill 2018

–         Dita e parë, e enjte, 29 Mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në qytetin e Krujës, Kalanë historike dhe pazarin tradicional.

–         Darka e mirëseardhjes, përshëndetjet e rastit, muzikë e lehtë. (Ora  19.00,  në mjediset e Hotel Panorama, Krujë.

–       Dita e dytë, e premte, 30 mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në qendrën e vjetër të qytetit, pazarin karakteistik dhe Kalanë e Krujës.

-Ora 12:00 Takim me librin: Me shkrimtarin Namik Dokle dhe dy romanet e tij të fundit “Vajzat e mjegullës” e “Lulet e Skajbotës” (Në mjediset e Hotel Panorama)

– 18:00 Modele me veshje popullore tradicionale të zonës për piktorët.

–         Dita e tretë, e shtunë, 31 mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në Qafë – Shtamë, qendër turistike dhe Park Natyror Kombëtar.

–         Pasdite krijimtari e lirë për piktorët në pazarin tradicional të Krujës.

–          Modele me veshje popullore tradicionale të zonës për piktorët.

–         Dita e katërt, e dielë, 1 Prill 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në Sari Salltik në Malin e Skënderbeut. (Nisja e organizuar në orën 07.30).

–         Ekspozita me punimet të realizuara gjatë ditëve të Kolonisë (ora 16.00 – 18.00),  në sheshin qëndror të qytetit të Krujës përpara bashkisë së qytetit.

–         Ceremonia e mbylljes se aktivitetit dhe ndarja e certifikatave dhe vlerësimeve. (Ora 19.00).