NJOFTIM MBI GJENDJEN E RRUGËVE NË BASHKINË KRUJË

 

Përgjatë këtyre diteve priten reshje shumë intensive, pothuajse në të gjithë territorin e vendit dhe situata në rrugët e bashkisë Krujë paraqitet sim ë poshtë :

  • Rrugët lokale, brenda zonave urbane janë të gjitha të hapura.
  • Rruga Krujë – Mali i Krujës po punohet në hapjen e saj, të këshillueshme vendosja e zinxhirëve.
  • Rruga e Qafështamës është e bllokuar për momentin, por po punohet në hapjen e saj.

E gjitha struktura e Emegjencave Civile dhe Policia Bashkiake është në terren, duke monitoruar situatën.

Ju lutemi të gjithë qytetarëve  të evitojnë udhëtimet dhe daljet jo të nevojshme!

 

Për çdo rast ju lutem raportoni në numrin e Emergjencave Kombëtare   112
Policia 129

Zjarrëfiksja 128 (0511 2 26 18 )
Urgjenca / Spitali 127 ( 0511 2 31 28)

Bashkia Krujë 0511 21 70