Për shkak të proçedurave buxhetore të fillimvitit dhe plotësimit të afatit 1 vjeçar të marrjes së këtij shërbimi, Bashkia Krujë Ju njofton se nga nesër, dt 29/01/2021 e në vazhdim do të kalojë bonusi për muajin Janar.