Në Krujë, ku ka nisur të shkruhet një histori investimesh, që i hap rrugën e kthimit të qytetit, në identitetin historik dhe turistik.

Me mbështetjen e jashtëzakonshme të Kryeministrit Edi Rama, nisim një sërë projektesh të rëndësishme, me hyrjen e qytetit , rehabilitimin e qendrës së Krujës dhe parkimit nëntokësor, duke ofruar kështu, hapësirat publike të munguara prej dekadash, për qytetarët dhe turistët e shumtë.

Falë Rilindjes Urbane, tjera investime do fillojnë, duke i dhënë “fytyrën” turistike dhe urbane Krujës, që deri më sot është lënë e harruar, zhytur mes kaosit, mungesës së vizionit për zhvillimin e turizmit dhe standarteve që kërkohen.

 

#‎BashkiaJuaj