Kryetari i Bashkisë Krujë, Z.Artur Bushi uron gjithë besimtarët myslimanë, Gëzuar festën e Bajramit.

“Gëzuar festën e Kurban Bajramit !

Me harmoninë që mes nesh kjo ditë sjellë, Ju uroj për më shumë paqje, begati e mirësi në familjet tuaja !

Sakrificë dhe solidaritet ndaj vlerave të përbashkëta !”