IMG_2963IMG_2965Kalaja e Krujës, jo vetëm histori por edhe art nga talentet e reja !

Bashkia Krujë ka menduar për një sezon turistik ndryshe këtë vit, aq më tepër në destinacionin më të madh turistik në , Kalanë e Krujës. Për t’Ju përgjigjur sa më mirë turistëve të shumtë, përpos rëndësisë që Kalaja e qendrës së shqiptarëve ka, bashkia ka menduar që të shtojë sa më shumë elementë që e plotësojnë historinë e qytetit hero.

Talentet e reja, arti i rrugës, piktorët e rinj dhe me mikpritjen e banorëve të Kalasë së Krujës, e bën Kalanë e Skënderbeut një atraksion ndryshe për turistët e shumtë. “White Day” e konceptuar mes artit , ushqimit tradicional dhe aktiviteteve sportive i dhuruan qytetit disa orë argëtuese për të gjithë grupmoshat.

Për Kryetarin e bashkisë, “Kalaja e Krujës meriton një vëmendje akoma më të madhe qoftë nga Ministria ashtu dhe nga bashkia e Krujës, për të rehabilitaur disa nga problemet që Kalaja e Krujës ka.