Përshëndetje të nderuar qytetarë,

Më lejoni t’Ju uroj “Gëzuar Ditën e Clirimit të Krujës” !

Sot e 73 vite më parë, krutanë të mençur e trima, të thirrurr nga vokacioni patriotik dhe ai i lirisë, që në shekuj karakterizon popullin tonë, u rreshtuan në anën e duhur të historisë, duke luftuar për një Shqipëri të lirë !
Mes lavdisë dhe Mirënjohjes për çdo të rënë, do kujtojmë solemnisht me respekt luftën heroike të dëshmuar nga Mustafa Kacacit, Myrteza Pengili Adem Gjeli e shumë të tjerër, duke na bërë krenar për luftën e drejtë të tyre.

Lajm po aq i mirë është se Bashkia Krujë, vjen në këtë 22 shtator me një projekt për rikonstruksionin e Varrezave të Dëshmorëve, si dëshmi e rëndësisë që heronjtë e Krujës kanë sot.

Ju uroj edhe njëherë Gëzuar ditën e Clirimit !

Faleminderit.