“Dhuro Pemë për Krujën”, fushata që bën bashkë të rinjtë përmes Këndit të BE !

Thirrjes së bashkisë Krujë, për të dhuruar pemë, Ju bashkuan të rinjtë e qytetit të Krujës dhe si personazhet publikë, të spikatur nga në fushën e sipërmarrjes, që kanë lindur po në këtë qytet!

Të mbështetur nga projekti “Bashkitë për në Evropë”, të rinjtë mbollën ullinj në Kalanë e Krujës, duke dhënë mesazhin e një qyteti të gjelbër si dhe ruajtjes së traditës së mbjelljeve të ullinjëve, të nisur nga Gjergj Kastriot Skënderbeu. Kësaj nisme Ju bashkuan edhe sipërmarrës të lindur në qytetin e Krujës si Indrit Cela, Dorina Mema dhe aktorja Manjola Merlika.

Kjo fushatë është nisëm e Këndit të BE në bashkinë Krujë, ku shumë qytetar, organizata dhe biznese po dhurojnë pemë të ndryshme, në angazhimin për të ndërgjegjësuar qytetarët mbi rëndësinë e mjedisit.