Numri total i të infektuarve në Bashkinë Krujë është 58, duke u rritur më +18 brenda 24 orëve të fundit. Nga të dhënat paraprake kemi vetëm një vatër infeksioni dhe vijon hetimi epidemiologjik nga 2 grupe mjekësh të ngritura nga Njësia e Kujdesit Shëndetësor Krujë.

Njësia më e prekur është qyteti i Krujës me 23 qytetar të infektuar dhe pas saj Fushë Kruja me 18. Ndërkohë, 3 janë shtruar në Spitalin e Infektivit në Tiranë.