Në Bashkinë Krujë janë shtuar 5 persona të infektuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit! Janë persona kontakti me vatrën në një prej fasonerive të qytetit Krujë. Gjithashtu, është shënuar edhe viktima e parë, 50 vjeç nga Fushë Kruja. I nderi ishte bashkëshorti i një prej punonjësve të infektuar në një fasoneri në Krujë. Referuar Institutit të Shëndetit Publik, i nderi kishte pasur edhe sëmundje të tjera.

Bashkia Krujë shpreh ngushëllimet për familjen dhe apelon sërish për respektimin e distancimit fizik, si masë për të mos rënduar më tej situatën në Bashkinë Krujë.