Bashkia Krujë njofton se në territorin e saj, janë konfirmuar 5 qytetar të infektuar me Corona Virus. Të pesë rastet janë në Fushë Krujë dhe pjesëtar të një familje. Rasti është izoluar dhe gjurmuar dhe për pasojë vatra e infenksionit është nën kontroll dhe mbikqyret vazhdimisht.

Sipas Redion Rroshit, Drejtori i Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Krujë, u shpreh se vend për panik nuk ka, por kujdesi duhet shtuar akoma më shumë, kjo sidomos në zonat urbane. Gjithsej në Krujë janë testuar 25 raste të dyshuara, por vetëm pjesëtar të një familje janë infektuar. Mendohet se rasti ka erdhur nga Italia, pasi një e afërme e familjes ka emigruar nga vendi fqinj.

Mjekët e NJVKSH Krujë