Bashkia Krujë njofton se deri më tani në territorin e saj, nuk ka asnjë rast të konfirmuar me Corona Virus. Por kërkohet që nga ana e qytetarëve të saj, vigjilenca duhet të jetë e lartë nga secili prej banorëve, duke mbajtur higjenën personale dhe duke evituar grumbullimet në vendet publike!

Kjo është një betejë, me një ‘armik’ të padukshëm dhe bashkë do ja dalim! Nesër shmang çdo lëvizje, e rëndësishme është vetëm shëndeti! Në rast se keni shqetësime si temperaturë, kollë apo vështirësi në frymarrje, lutem kontaktoni nr 127!

Nga ana e saj, institucioni ynë, në zbatim të urdhërit të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ka mbyllur të gjitha çerdhet dhe kopshtet,si dhe po bashkëpunon me Policinë e Shtetit, duke mbyllur Bar -Restorantet deri në një njoftim të dytë! Gjithashtu, janë dezinfektuar rrugët, koshat e mbeturinave, hapësirat publike dhe godinat e shërbimeve publike, në zonat urbane!

Dezifektimi i rrugeve kryesore ne Kruje

Kërkohet shmangia e blerjeve nëpër tregjet e hapura apo të mbyllura të produkteve bujqësore dhe blegtorale!

FRIKË ASPAK, KUJDES PO! SHUMË FARE MADJE!