Kryetari i Bashkisë Krujë ka uruar ditën e sotme të gjithë besimtarët katolik “Gëzuar Pashkët”!


Përmes një fotoje nga kisha në Borizanë, Z. Bushi shprehet “Në festën që na kujton ngadhënjimin e jetës dhe që frymëzon besim e shpresë, për ditë më të mira! Është e dita e përjetësisë, dita e besimit në Zot dhe besimit te vetvetja”

Për shkak të Pandemisë, kjo festë e çmuar për besimtarët katolik nuk mund të festohet në vende publike dhe as nuk mund të mbahet meshë në kishat e territorit të Bashkisë Krujë!