Një lajm jo i mirë për qytetin e Krujës, ku 4 qytetar janë të infektuar me Covid-19! Situata po gjurmohet nga ana epidemiologjike per te pare numrin e te prekurve me Corona Virus!

Bashkia Krujë bën apel për karantimin e qytetareve dhe respektimin e udhezimeve.