Prej më shumë se dy muajsh, Muzetë e Krujës qëndrojnë të mbyllura për shkak të situatës Covid-19. Por sot në ditën ndërkombëtare Muzeu Kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbej” dhe Muzeu Etnografik do presin vizitorët që më së shumti do të jenë vendas.

Në të dy Muzetë janë marr masat për respektimin e distancave mes vizitorëve, ku është vendosur sinjalistika, dezifektantë dhe tabela përshkruese në shqip dhe anglisht për masat që duhet të zbatohen. 

Nesër, hyrjet në Muze janë falas.