Të nderuar qytetarë,

Ne kuadër të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor (planit rregullues), Bashkia Krujë do të zhvillojë dëgjesën publike per tu njohur me raportet e analizës mbi strategjinë territoriale të Bashkisë Krujë dhe për të dhënë sugjerime në hartimin e këtij plani.

Çdo ide dhe diskutim për draft-raportin e Analizës Territoriale është i mirëpritur nga ana juaj, me praninë e përfaqësuesve të Agjensisë Kombëtare të Planifikimit të Territorit, Përfaqësuesve të Studios Projektuese UTS 01 dhe Kryetarit të Bashkisë Krujë.

Takimi do të mbahet ditën e enjte, datë 26/05/2016, në ambientet e Kinemasë Fushë-Krujë, ora 11:00.

Jeni të mirëpritur!