Falë një investimi të Bashkisë,blloku numër 5 në Njësinë Administrative Fushë Krujë është rehabilituar falë asfaltimit të rrugës, kanalizimin e ujrave të shiut, zgjerimin e saj në disa pjesë, e ku për pak ditë do jetë e ndriçuar.

Ky projekt është në vazhdën e investimeve që Bashkia Krujë po ndërmerr për të rehabilituar zonat e banuara dhe rrugët nëpër lagjjet e Njësive Administrative, si angazhim drejt premtimit se në Krujë do investohet brenda një mandati, sa 25 vite të marra së bashku. Për bashkinë Krujë, ky është projekti i 26-të që prej zgjedhjes së Artur Bushit si Kryetar i Bashkisë Krujë.