IMG_2033

Sot është 1 qershori, dita e fëmijëve, një nga festat më të bukura e të sinqerta. Uroj që çdo i rritur në këtë ditë të zbulojë pak nga ai fëmija i dikurshëm, “Piter Pani” që nuk donte të rritej, dhe t’u bashkohet vogëlushëve në këtë ditë plot ngjyra.

Kryebashkiaku i Krujës i uroji vogëlushëve shëndet dhe shkëlqim ndër sy, ndërsa atyre më të pafatëve, mjafton edhe pak përkujdesje e dashuri.

Bashkia Krujë kishte organizuar tre aktivitete për këtë ditë, kushtuar fëmijëve me një sërë performancash kulturore të Qendrës Kulturore të fëmijëve, hedhje të balonave, facepainting, klloun dhe xhongler. Nuk mjafton një ditë në vit për t’u kujdesur për fëmijët tanë, por të paktën këtë ditë të bëhemi njësh me ta e të argëtohemi. Fëmijët kanë nevojë të lexojnë. Dhe mos u shqetësoni nëse janë shumë të vegjël për Harri Poter.

Nëse janë aq të rritur për të qenë të interesuar, padyshim që janë të rritur për të lexuar.

Gëzuar 1 qershorin fëmijë!