HAPJA E SEZONIT TURISTIK, TID DAY

Aktivitetet kryesore

Ora 11 : 00 Hapja e aktivitetit nga Kryetari i Shoqates TID  Z. Idriz Cela

                    Fjale pershendetese nga Nen/Kryetari i bashkise Kruje, Z. Ilir Loci

Ora 11: 20 – 19 :00

– Koncert nga Qendra Kulturore e Femijeve Kruje 


– Performance nga Artistet e Cirkut ( gjate gjithe dites)


– Performance nga Grupi Karakteristik “Pleqte e Krujes” 


– Stende Kulinarie me produkte tradicionale


– Hot Air Balloon Albania

– Art & Food nga nxenesit e Gjimnazit “Skenderbeu” Kruje


– Sketching 


– Street Art 

19:00  KONCERT

  • Klajdi Haruni

BrunoTID DAY POSTER

Kruja në telajo – Ditët e Skënderbeut

BANER PRILL 2018

            NË KUADRIN E  VITIT MBAREKOMBETAR TE SKENDERBEUT

                                         PROGRAMI

                   KOLONIA E PIKTOREVE NE KRUJË

      29 Mars – 2 Prill 2018

–         Dita e parë, e enjte, 29 Mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në qytetin e Krujës, Kalanë historike dhe pazarin tradicional.

–         Darka e mirëseardhjes, përshëndetjet e rastit, muzikë e lehtë. (Ora  19.00,  në mjediset e Hotel Panorama, Krujë.

–       Dita e dytë, e premte, 30 mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në qendrën e vjetër të qytetit, pazarin karakteistik dhe Kalanë e Krujës.

-Ora 12:00 Takim me librin: Me shkrimtarin Namik Dokle dhe dy romanet e tij të fundit “Vajzat e mjegullës” e “Lulet e Skajbotës” (Në mjediset e Hotel Panorama)

– 18:00 Modele me veshje popullore tradicionale të zonës për piktorët.

–         Dita e tretë, e shtunë, 31 mars 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në Qafë – Shtamë, qendër turistike dhe Park Natyror Kombëtar.

–         Pasdite krijimtari e lirë për piktorët në pazarin tradicional të Krujës.

–          Modele me veshje popullore tradicionale të zonës për piktorët.

–         Dita e katërt, e dielë, 1 Prill 2018:

–         Krijimtari e lirë për piktorët në Sari Salltik në Malin e Skënderbeut. (Nisja e organizuar në orën 07.30).

–         Ekspozita me punimet të realizuara gjatë ditëve të Kolonisë (ora 16.00 – 18.00),  në sheshin qëndror të qytetit të Krujës përpara bashkisë së qytetit.

–         Ceremonia e mbylljes se aktivitetit dhe ndarja e certifikatave dhe vlerësimeve. (Ora 19.00).

 

Gara “Crosscountry”, ditën e djelë, nga Kalaja e Krujës – Tiranë.

bicikletatBike Club Tirana me mbështetjen e Bashkia Krujë,  Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizojnë Raundin e II të Kampionatit Kombëtar “Crosscountry 2018”.
Starti i garës do të jetë i përbashkët nga kalaja e Krujës në orën 11:30 për të përfunduar në Tiranë, në urën e Brarit. Numri i pjesëmarrësve është i limituar max. 50 persona.

Për më shumë informacion: http://bikeclubtirana.org/xc-1.html

Gëzuar festën e Mësuesit!

Bashkia Krujë, uron gjithë mësuesit, Gëzuar ditën e 7 marsit!

Nderime ndaj punës së palodhur në edukimin e brezave!